BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
GÜNCEL

Erdoğan'dan HDP'li vekile tepki: Bedelini ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitingde polisin kolunu ısıran HDP'li vekil Saliha Aydeniz'e sert tepki göstererek, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan, benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunların hesabını sormayacak mıyız? Soracağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitingleri devam ediyor. Bursa Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap eden Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara ve İstanbul'dan sonra tanzim satışlarının Bursa'da da başlayacağını açıklayan Erdoğan Bursa'yla ilgili önemli müjdeler verdi. Konuşmasında muhalefet partilerine yüklenen Erdoğan Van'da polisin elini ısıran HDP'li vekile de sert tepki gösterdi.

Van’da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz, açtığı pankartı almaya çalışan kadın polis memurunun kolunu ısırmıştı. Erdoğan bu olayı hatırlatarak ''terör örgütü mensuplarından olan milletvekili bayan benim polisimin elini ısırıyor. Bunların hesabını soracağız, bedelini ödeyecekler'' dedi. Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar; 

BUNLAR AHLAKSIZ: Bay Kemal bizim terör örgütüyle mücadelemizden rahatsız oluyor. Biz bunları niye anlatıyoruz hanımefendi...Bunlar oluyor ama biz Cudi'de, Gabar'da kullandığımız mermiler, bombalar...Bunlar niçin kullanılıyor. Ülkemizin mutluluğu, huzuru için. Beyefendilen rahatız oluyor. Bunlar ahlaksız..Bunların bir bayan milletvekili benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunun hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle 25 kuruya simit yok. Bunların bedelini ödeyecekler. 

HDP'Lİ VEKİLE ÇOK SERT TEPKİ: Terör örgütü mensuplarından olan milletvekili bayan benim polisimin elini ısırıyor. Bunların hesabını soracağız, bedelini ödeyecekler.

Sitene Ekle