BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

15 Mart Türkiye Gündemi

15 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Yeni Zelanda'da iki camiye silahlı saldırı

Yeni Zelanda’nın ChristChurch ilçesinde iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Cuma namazı sırasında düzenlenen saldırıda 40 kişinin öldüğü 48 kişinin yaralandığı açıklandı.

İbrahim Kalın'dan Yeni Zelanda'daki katliama sert tepki: Dünya artık sesini yükseltmeli

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Yeni Zelanda'daki iki camiye yönelik saldırıyla ilgili, "Bu saldırı, İslam karşıtlığının ve Müslüman düşmanlığının geldiği noktayı göstermektedir" dedi ve Dünya'nın artık bu tür İslamafobik söylemlere karşı sesini yükseltmesi gerektiğini belirtti.

Avustralya Başbakanı Scott Morrison: Dehşete düştüm!

Avustralya Başbakanı Scott Morrison, Yeni Zelanda'da iki camiye cuma namazı esnasında yapılan saldırıya ilişkin "beni dehşete düşürdü" dedi.

Erdoğan'dan Akşener'e: Denizli'de yanlış yaptı

Erdoğan Akşener'in Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptığını ifade eden Erdoğan, 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler' ifadesine çok sert çıktı ve ''Tayyip Erdoğan böyle bir şeye tahammül edemez." dedi.

Türkiye'den Kaşıkçı için yeni hamle

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayına karışan 20 Suudi vatandaşı için İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkartıldı.

Suriyeli sığınmacılara 7 milyar dolarlık yardım taahhüdü

Brüksel'de düzenlenen "Suriye ve Bölgenin Geleceğinin Desteklenmesi" konferansında Suriye ve mülteciler için yaklaşık 7 milyar dolar yardım taahhüdünde bulunuldu.

Sitene Ekle
Etiketler