BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

14 yaşında tecavüz kurbanı

Öz babası taciz etti, tecavüzcülerin kucağına düştü. Kaçıp kurtuldu ancak yaşadıkları yürek sızlattı.

Abone ol Muğla'nın Bodrum ilçesinde polisler tarafından geceyarısı parkta bulunan 14 yaşındaki M.T.’nin defalarca tecavüze uğradığı ortaya çıkarken, gözaltına alınan zanlılardan dördü tutuklandı.

İhbar üzerine harekete geçen polis, M.T.’yi Neyzen Tevfik Caddesi’nde liman kıyısındaki Tepecik Çocuk Parkı’nda dün gece 01.00 sıralarında perişan vaziyette yerde yatarken buldu. Ailesiyle birlikte Antalya’da yaşadığını, öz babasının üç yıldır kendisine cinsel taciz ve tecavüzde bulunduğunu iddia eden M.T., bu durumdan kaçarak önce Aydın’a, ardından da Bodrum’a geldiğini anlattı.

Bodrum’da teknede çalışan 24 yaşındaki M.A.K. ile 10 gün önce tanıştığını belirten M.T, “Beni teknesine götürüp çalıştıracağını söyledi. İlk gece alkol aldıktan sonra bana tecavüz etti, ardından kamaraya kilitleyip başka erkeklerin tecavüz etmesine izin verdi. Sonra beni sokağa attılar.”dedi.

Polisler, M.T.’ye tecavüz ettikleri iddia edilen ve yaşları 20-35 arasında değişen M.A.K., Y.E.S., E.A., E.S. ve E.T.’yi gözaltına aldı. E.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken diğer zanlılar tutuklandı.