BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

14 Mart Türkiye Gündemi yeni

14 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Demet Akbağ eşi Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika (58), sanat ve spor camiasından çok sayıda ismin de katıldığı cenaze töreni ile gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Yavaş yorumu: Alengirli işlere bulaştı

Erdoğan bugün Mansur Yavaş'la ilgili suskunluğunu bozdu. Ankara Yenimahalle'deki mitingde Yavaş için şunları söyledi: "Tencere yuvarlanır kapağını bulur. Bay Kemal kendisi gibi birini buldu. 9 yılda 9 seçim kaybeden CHP Genel Başkanı Ankara'da sürekli kaybeden birini aday yaptı."

Süleyman Soylu: Kılıçdaroğlu Türkiye'ye tuzak hazırlıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Önümüzdeki 4,5 yılı Türkiye'nin huzur içerisinde geçirmemesi için Türkiye'ye bir tuzak hazırlıyor" diye konuştu.

Devlet Bahçeli'den 'saray bekçisi' eleştirisine yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bize 'Saray bekçisi' diyen ahmaklar, biz bu vatanın, al bayrağın, susturalamayacak olan ezanın bekçisiyiz" dedi.

Mehmet Özhaseki: Yalanlarına alışkınım, hiç umurumda değil

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, kendisine yönelik eleştirilere, "Gerekse CHP'nin adayının gerekse DSP'den yeni çıkmış adamın yalanlarına alışkınım, hiç umurumda değil" yanıtını verdi.

Ali Koç, Comolli'nin biletini kesti! Sezon sonu yollar ayrılıyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sezon başında göreve getirdiği ancak fiyasko transferleriyle sarı-lacivertli takımın küme düşme potasında olmasının en büyük sebeplerinden biri olan Damien Comolli'yi sezon sonunda gönderecek.

Sitene Ekle
Etiketler