BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.496,14
POLİTİKA

Bakan Varank'tan Ömer Arsoy'a tam destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Ömer Bey’in bütün projeleri benim de projelerimdir" dedi ve AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy'un sonuna kadar destekçisi olduğunu belirtti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla gerçekleşen ‘Ordulu Hemşehri Buluşması’ programı, Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. AK Parti belediye meclis üyesi adayının tanıtıldığı programa, AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma ve İffet Polat, AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sümeyye Esenyel, dernek başkanları ve yüzlerce Ordulu katıldı. 

“Musluğun başında nöbet tuttuğumuz zamanları asla unutmam”:  Çocukluk dönemindeki Zeytinburnu’nu anlatan Bakan Varank, “Suyun olmadığı, çöp dağlarının yaşandığı bir belediyecilik anlayışı vardı. Ben anneciğimle o su deposundan bidonlara suyu doldurup beşinci kata çıkardığımız zamanları asla unutmam. Aynı zamanda gece yarısı nöbetleşe kalkıp belki bir saat su akar diye musluğun başında nöbet tuttuğumuz zamanları asla unutmam. Tabi gençlerimiz bunları hatırlamadığı için onlar nispeten AK Parti belediyeciliğiyle büyüdükleri için o zamanki belediyecilik anlayışının pek farkında değiller” dedi. 

Sitene Ekle
Etiketler