BIST 9.555
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.470,38
GÜNCEL

13 yaşındaki kızın market kamerasına yaptığı hareket olay oldu

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde, Rüya Esendağ (13), markette iş yeri sahibini olmayınca parayı güvenlik kamerasına gösterip kasanın üstüne koyarak şekeri aldı. Rüya durum içine sinmeyince şekeri yeniden yerine koyup, parasını aldı. İşte o anlar...

Olay, Akçakoca ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. 8'inci sınıf öğrencisi Rüya Esendağ evlerinin yakınındaki markete gittiğinde iş yeri sahibini göremedi. 2 tane şeker alan Rüya Esendağ, parayı güvenlik kamerasına gösterip kasanın üzerine koydu.

Market sahibi iş yerinde olmayınca durum içine sinmeyen Rüya, şekeri yerine koyup tekrar parasını aldı. Bu sırada markete giren iş yeri sahibi Nedim İşgören, ne yaptığını sordu. Rüya Esendağ da durumu anlattı. Bunun üzerine kamera görüntülerini izleyen Nedim İşgören, Esendağ'ın davranışı karşısında duygulandı, küçük çocuğa güzel davranışı nedeniyle teşekkür etti.

Rüya Esendağ, "Market sahibini dükkanda göremeyince aldığım şekerleri ve parasını kameraya göstererek kasanın üstüne koydum. Daha sonra içime sinmedi tekrar şekerleri yerine koyarken market sahibi geldi. Bana teşekkür etti. Herkes senin yaptığını yapmazdı dedi" diye konuştu.

Nedim İşgören ise "Çocuklar bizim çiçeğimiz, böyle bir davranışta bulunduğu için ona dükkanımı emanet ederim" diye konuştu.

Sitene Ekle
Etiketler