BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.491,09
MEDYA

Gülperi 1. bölüm fragmanı

Gülperi dizisi 1. yeni bölümüyle 14 Eylül 2018 Cuma akşamı Show TV'de olacak. Gülperi'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Gülperi 1. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülperi'nin yeni bölümünde neler olacak? Gülperi 14 Eylül 2018 Cuma akşamı Show TV'de...

Gülperi’nin eşi Eyüp Irak sınırında çalışırken hunharca öldürülür. Eşinin öldüğünü öğrenen Gülperi büyük bir acı yaşar. Gülperi’ye en büyük acıyı ise eşinin ailesi yaşatır. Oğullarının ölümünün tek sorumlusunun gelinleri olduğunu düşünen Aile çocukları Gülperi’den alır. Gülperi çocuklarını geri almak için verdiği savaşta hapse düşer. Hapisten çıkan Gülperi’yi kayınpederi uzak tutmak için İstanbul’a gönderir. Gülperi İstanbul’da önce kapıcılık yaparak yaşamını sürdürür. Sonra ise bir moda evinde ek iş bulur ve çocukluk aşkı Avukat Kadir Aydın’ı bulur. Gülperi ve Avukat Kadir arasında bir aşk başlar ama Gülperi’nin aklı hala Gaziantep’te kalan üç çocuğu Bedriye, Hasan ve Can’dadır. Gülperi çocuklarını almak için büyük bir hukuk savaşı başlatır.

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Gülperi dizisinin başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen paylaşıyor.

Sitene Ekle