BIST 10.358
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.464,23
HABER /  DÜNYA

12'sinde soyundu 15'inde hamile kaldı

Dünya bu kızı tartışıyor. 12 yaşındayken bikinili poz veren Soya Keaveney isimli bir genç kız şimdi de bakın hangi olayı ile konuşuluyor..

Abone ol

Henüz 17 yaşındaki Jake Gray isimli erkek arkadaşından hamile kalan Soya, "İlk duyduğumda çok şaşırmıştım. Ama şimdi alıştım. Bir bebeğim olacak diye çok heyecanlıyım" şeklinde konuşuyor.

Kızının çok disiplinli biri olduğunu söyleyen Soya'nın annesi, "Eminim ki kızım mükemmel bir anne olacak. Çocuklarına da benim onlara verdiğim gibi iyi bir eğitim ve disiplin verecek" açıklamasında bulundu.

3 kardeşi ve annesiyle birlikte aynı evde yaşayan Soya, daha geniş eve çıkmak istediğini çünkü erkek arkadaşı ve bebeğiyle maaile yaşayacaklarını belirtiyor. Küçük yaştan beri manken olmayı hayal ettiğini söyleyen küçük anne adayı, bebeğini doğurduktan sonra tekrardan modellik yapmayı düşünmediğini söyledi.

Hamilelik sırasında aldığı kiloları sıkı bir diyet ve sporla vererek eski formuna kavuşmasının çok kolay olacağını da belirten Soya, "Eskiden hayalim model olmakti ama şimdi çok iyi bir anne, eş ve ev hanımı olmak istiyorum" açıklamasında bulundu.

ONA HER ZAMAN GÜVENDİM

Keaveney'in 48 yaşındaki işsiz annesi Janis durumu destekleyici sözleriyle ebeveynlerden tepki topluyor.

Küçüklüğünden beri kızının mini elbiseler giydiğini ve makyaj yaptığını söyleyen 48 yaşındaki işsiz anne Janis, kızına her zaman güvendiğini belirtti. Soya'nın 7 yaşından beri bara gittiğini de sözlerine ekleyen Janis, "Kızım bana barda ne yaptığını anlatırdı. 12-13 yaşlarında erkek arkadaşlarıyla öpüştüğünü biliyorum. Ama sadece küçük bir öpücüktü onlar. Kızım barda başka bir şey yapmıyordu" dedi.

Kızıyla her zaman gurur duyduğunu söyleyen anne, "Bazı insanlar kızım ilk iç çamaşırlarıyla bir dergiye poz verdiğinde bana karşı aşırı tepki gösterdi. Ama sadece kızım işini yapıyordu ve çok sevimli görünüyordu. Kızım hayatını en doğru şekilde yaşadı ve yanlış bir şey yapmadı" şeklinde konuştu.