BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23

12 genç adama tecavüz edip parçaladı 'Başka mutluluk kaynağım' yok dedi

12 genç adama tecavüz edip parçaladı 'Başka mutluluk kaynağım' yok dedi

Seri katilleri hep gözünü kan bürümüş insanlar olarak düşünürüz. Çoğunlukla öyleler. Ama bazı istisnalar ortaya çıkabiliyor. Dennis Nilsen gibi. Nilsen, 1978-1983 yıllarında 12 erkeği katleden bir İngiliz. O diğer seri katillerden çok farklı.

12 genç adama tecavüz edip parçaladı 'Başka mutluluk kaynağım' yok dedi - Resim: 1

Seri katilleri hep gözünü kan bürümüş insanlar olarak düşünürüz. Çoğunlukla öyleler. Ama bazı istisnalar ortaya çıkabiliyor. Dennis Nilsen gibi. Nilsen, 1978-1983 yıllarında 12 erkeği katleden bir İngiliz. Cinayetlerinin kan donduruculuğu bir yana asıl ürküten şey bir katilden beklenmeyecek kadar kibar olması.

12 genç adama tecavüz edip parçaladı 'Başka mutluluk kaynağım' yok dedi - Resim: 2

Onu özel yapan, kurbanlarını “insancıl” sayılabilecek yöntemlerle öldürmesiydi. Hatta lakabı da ‘The Kindly Killer’ idi (müşfik katil)

12 genç adama tecavüz edip parçaladı 'Başka mutluluk kaynağım' yok dedi - Resim: 3

Kan akıtmayan ve bir iple boğarak işini halleden Nilsen, kurbanın ölmediği durumlarda onları suya sokup boğulmalarını sağlıyordu.

12 genç adama tecavüz edip parçaladı 'Başka mutluluk kaynağım' yok dedi - Resim: 4

Ama onun müşfik bir katil lakabı almasının sebebi, öldürme yöntemi değil, kişiliği ve tavırlarındaki detaylardı.