BIST 10.277
DOLAR 32,24
EURO 34,75
ALTIN 2.388,54
HABER /  DÜNYA

100 Bin TL'ye kalem mi olur demeyin!

Dünya'nın en pahalı kalemi görenleri şaşkına çeviriyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Çoğu insan için kalemler gelip geçicidir fakat bu tarz bir kaleminiz olsa asla yanınızdan ayırmayacağınıza garanti veririz.

Hayatımızda kalemlerin pek özel bir yeri yoktur. Bir kalemi en uzun süre ne kadar kullanabiliriz bilinmez ama kaybettiğimizde gider bir yenisini alırız. Fakat bu tarzda bir kalem için söylenenler geçerli olmayacaktır. Harrods'da satılan
Jack Row Jaali kalem muhtemelen güvenlikli bir kasada saklanmalı ve sadece büyük miktarda çekleri imzalamak için dışarı çıkarılmalıdır.

altin-kalem-1.jpg

Çünkü Jack Row Jaali kalemi islamik figürlerden oluşan 18 karat beyaz ve sarı altının yanında üzeri elmaslarla kaplı özel bir kalem. Meşe ağacından yapılan özel bir kutu ile sunumu yapılan bu değerli kalem tam tamına
101 bin TL değerinde.

altin-kalem.jpg


Harrods mağazasının online satış sitesinde görülen bu ultra lüks kalem elle parlatılmış ve yapılmış 18 ayar sarı ve beyaz altından oluşup üzeri 1.8 karat değerinde özel kesim mavi elmaslar ile süslenmiştir. Arabesk bir tasarımı olan Hintli bir mimar tarafından tasarlanan bu özel kalem 'Jaali' kafesini andıran karmaşık bir yapıda gelen telleri temsil etmektedir.

İddialara göre şu ana dek 20 üzeri satılan kalemi jet sosyeteden kişilerin yakın dostlarına hediye olarak tercih ettikleri söyleniyor.