BIST 9.965
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.427,43
HABER /  EKONOMİ

1 milyonuncu vizeye havaalanında ödül

İngiltere'de yaşayan Hindistan vatandaşı Priyanka Katara'ya, çiçeklerle karşılandığı Atatürk Havalimanı'nda ödülü takdim edildi

Abone ol
İngiltere'de yaşayan Hindistan vatandaşı Priyanka Katara'ya, 1 milyonuncu e-vizeyi almasından dolayı kazandığı ödül, Atatürk Havalimanı'nda takdim edildi.  

Londra'dan, eşi Sushant Katara ile Türkiye'ye tatile gelen Priyanka Katara, Dış Hatlar Geliş Terminali'nde, Dışişleri Bakanlığı ve THY yetkililerince çiçeklerle karşılandı. 

Katara, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi. Türkiye'nin 11 ay önce uygulamaya başladığı e-vizenin 1 milyonuncu yolcusu olduğunu maille öğrendiğini ve ilk önce inanmadığını anlatan Katara, "Türkiye'ye ilk defa geliyoruz. İlk defa vize başvurusunda bulunmuştum. Güzel ve farklı bir ülke olduğunu düşündüğümüzden dolayı tatil için Türkiye'yi tercih ettik. Türk insanlarının misafirperver olduğunu duyduk" diye konuştu.

Katara, temmuzda bir çocuk dünyaya getireceğini belirterek, aslında 2 kişi değil 3 kişi olarak Türkiye'ye geldiklerini kaydetti.

Dışişleri Bakanlığı'nın 11 ay önce uygulamaya başladığı e-vizenin 1 milyonuncu yolcusu olan Katara'ya, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde kullanabileceği gidiş-dönüş uçak bileti, THY uçak maketi ve plaket takdim edildi.