BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.466,01

UFO'lar Türkiye semalarında

UFO'lar Türkiye semalarında

Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla ufo gözlemleri yapılmakta, dünyadışı zeki yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından filme alınarak...

UFO'lar Türkiye semalarında

Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünyadışı zeki yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından filme alınarak belgelenmektedir.

UFO'lar Türkiye semalarında

Kurumumuza, Haziran 2010- Kasım 2010 tarihleri arasındaki 6 aylık dönemde yapılan UFO ihbar sayısı toplam 1452 olup, bu ihbarlardan 368 tanesi digital fotoğraf veya video kameralarla kayda alınmıştır..

UFO'lar Türkiye semalarında

Kurumumuz tarafından bu 368 görsel material üzerinde yapılan detaylı analizler ve incelemeler sonucunda , 52 tanesinde (38 fotoğrafla 14 video da) UFO kategorisine giren cisimler olduğu tespit edilmiştir..Yaklaşık %14 de..

UFO'lar Türkiye semalarında

Diğer %86 sının ise; uydu, Venüs, çin feneri, kuş, leke, ışık yansıması ve yanılsama gibi açıklanabilir doğal fenomenler olduğu belirlenmiştir...
Gözlemlerin yapıldığı bölgeler, İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Fethiye, Ordu, Bursa, Samsun, Ankara, İzmir ve çevresi, Aksaray, Afyon, Uşak, Kayseri, Sivas, Edirne, Bilecik, Çanakkale, Eskişehir, Safranbolu, Kıbrıs, Adıyaman, İzmit, Bolu.