BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,95
ALTIN 2.504,52
HABER /  GÜNCEL

Engelsiz Yaşam Fuarı yarın açılıyor

Dünya Engelliler Günü'nde kapılarını açacak olan Engelsiz Yaşam Fuarı'nın bu yıl ki konsepti "Eğitim Her Engeli Aşar"

Abone ol

Engellilerin kendileri için üretilen ürün ve hizmetlere daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Engelsiz Yaşam Fuarı” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Ulusal ve uluslararası ölçekte engellilere özel ürün, teknoloji ya da hizmet sunan kuruluşların tek çatı altında toplandığı Engelsiz Yaşam Fuarı 3-6 Aralık 2009 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 11. Hall de gerçekleşecek.

KONSEPT: "EĞİTİM HER ENGELİ AŞAR"

Engellilerin eğitimine dikkat çekmek üzere bu yıl ki konseptini “Eğitim Her Engeli Aşar” üzerine kuran fuarda, Türkiye Beyazay Derneği engellilerin eğitimi konusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla ziyaretçiler ile bir araya gelecek.

Eğitim Her Engeli Aşar Kampanyası’na ait bir standın bulunacağı fuarda eğitimin engeliler için önemi, kampanya kapsamında toplumun bilgilendirilmesi, kampanya tanıtım çalışmaları, kamuoyu desteğinin gerekliliği gibi konular başta olmak üzere çeşitli söyleşiler, konferanslar ve sunumlar yapılacaktır.

FUARIN GELİRİ ENGELLİLERİN EĞİTİMİNE GİDECEK

Engelsiz Yaşam Fuarı kapsamında elde edilecek gelirin bir kısmı Eğitim Her Engeli Aşar Kampanyası kapsamında açılması planlanan sınıflar için kullanılacaktır.

Fuarda engellilere özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş olan rehabilitasyon, medikal ve ortopedi ürünlerinin yanı sıra mimari, çevre düzenleme, mobilite ürünleri ve hizmetleri de sergilenecektir.

Fuarla ilgili detaylı bilgiye www.engelsizyasamfuari.com adresinden ulaşabilirsiniz.