BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.493,22
MEDYA

Zuhal Topal'dan olay çıkış! Açtı ağzını yumdu gözünü

Zuhal Topal, Baha'nın açıklamaları karşısında sessiz kalmadı. Damat adaylarının programdan uzaklaştırılmaları sebebiyle bu açıklamaları yaptığını söyleyen Topal, 'Bu açıklamalara itibar etmeyin' dedi.

Zuhal Topal, hakkındaki suçlamalara daha fazla dayanamadı ve canlı yayında patladı. Program hakkında açıklamalar yapan ve kamera arkasında dönenleri ifşa eden Baha'nın açıklamaları Zuhal Topal'ı çileden çıkarttı. Baha'nın açıklamaları üzerine harekete geçen Zuhal Topal, yaşananların damat adaylarının programdan uzaklaştırılması sebebiyle ortaya atıldığını söyledi. İşte Zuhal Topal'ın canlı yayındaki o açıklaması:

'Biz kimseyi zorla burada oturtmuyoruz'

'Şu an çok samimiyim. Herkes gidebilir, herkes gidebilir. İsteyen gelir, isteyen gider. İmzaladığınız sözleşmeyi iyi okuyun. O sözleşmenin içeriği burada sizi zorla oturtmak üzerine değil. Gitmek isteyen varsa hemen çıkabilir...'

'Biz doğru ve dürüstlükle işimizi yapıyoruz'

'Gerçekten çok üzücü şeyler. Yaşanmasını istemediğimiz şeyler. Şu konuşmayı yapmak bile beni çok üzüyor inanın. Bundan sonra da programdan gönderilen, ilişiği kesilen insanların lütfen açıklamalarına itibar etmeyiniz. Bunun sebebi tamamen programdan uzaklaştırılmış olmalarıdır. Geçen sene de yapılan açıklamalar, iftiralar hep bunun üzerinedir. Biz Star Tv'de program yapan, kanalımızın da sonuna kadar desteklediği bir ekibiz. Biz iyi niyetle doğru ve dürüstlükle işimizi yapmaya devam ediyoruz. Devam da edeceğiz efendim.'

Ne olmuştu?

Star'da yayınlanan Zuhal Topal'la programında geçtiğimiz cuma günü olay çıkmıştı. Damat adayı Baha, eski sevgilisi Naz'ın Ali ile dansını kıskanıp stüdyoyu terk etmiş, ardından da Naz'ı araba içinde dövmeye başlamıştı. Bunu gören özel güvenlikçiler ve stüdyo çalışanları da kavgaya karışınca büyük skandal yaşanmıştı.

Bu olaydan sonra Baha programdan atıldı. Günlerdir ekrana çıkarılmayan Baha ise bugün suskunluğunu bozarak bir video yayınladı. Baha videolu açıklamasında Zuhal Topal'ı ve program yapımcılarını suçladı, 50 kişinin kendisine saldırdığını öne sürdü.

 

Sitene Ekle