BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Zeynep podyuma çıktı, ortalık karıştı!

İşte Benim Stilim All Star 26 Ekim 2015 Pazartesi günü yayınlanan 49. bölümünde Zeynep Öztürk'ün podyumda olduğu sırada çok sayıda tartışma yaşandı.

İşte Benim Stilim All Star 26 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 49. bölümünde Zeynep Öztürk, Ayşenur Balcı'nın elbisesinin lekeli olduğunu söyleyince Zeynep sinirlendi ve Ayşenur'a yorum yaparken bundan sonra onu daha çok inceleyeceğini, kombinindeki bütün hataları söyleyeceğini söyledi.


Ayşegül'ün yorumu üzerine "Ben tarzımı kanıtladım" diye Zeynep Ayşegül'le ayrı bir tartışmaya girdi. Çiğdem Çelik ise Zeynep'i "Madem tarzını kanıtladın o zaman neden buraya geldin" diye eleştirdi. Nihal Candan ise Zeynep'in 2. sezonun en tarz kadını olduğunu söyledi. Daha sonra yorum hakkı Emel'e verilince Zeynep Emel'in düz bir tarzı olduğunu söyledi. Nihal Candan ise Zeynep'in "Emel birinciliği haketmedi" dediğini iddia etti.


Peki Zeynep aynı sezonda yarıştığı ve birinciliği son anda kaptırdığı Emel Özkızıltaş ile ilgili neler dedi? Çiğdem ise Zeynep'in dürüst olduğunu ve söylediğini kabul etmesi gerektiğini söyledi.

Sitene Ekle