BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.400,40
HABER /  DÜNYA

Yolu ikiye bölen patlama

Gaziantep’te doğalgaz boru hattında meydana gelen patlamada 4 kişi yaralanırken, patlamanın şiddetiyle yol ikiye bölündü. <br/>Gaziantep Org...

Abone ol

Gaziantep’te doğalgaz boru hattında meydana gelen patlamada 4 kişi yaralanırken, patlamanın şiddetiyle yol ikiye bölündü.
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Celal Doğan Bulvarı üzerinde meydana gelen patlama sonrası Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyyüp Bartık olay yerine gelerek, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’ndan bilgi alıp, ’geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Bomba imha uzmanları da olay yerinde incelemelerde bulunurken, incelemelerin tamamlanmasının ardından enkaz kaldırma çalışmaları da başlatıldı.
Cahit Nakıboğlu, olayda can kaybının yaşanmadığını ifade ederek, “Çok şükür can kaybımız yok. Bir gaz sıkışması olmuş galeride ondan dolayı bu patlama meydana gelmiş. Fakat bu kadar büyük olmasına rağmen bir can kaybımız yok. Burada 4 yaralı vardı onlar da ayakta tedavi edildiler” dedi.
Patlamayla ilgili bir görgü tanığı ise, “Aracımla hareket halindeydim bir anda patlama meydana geldi. Zaten seyir halindeydik, durduk. Kayalar ve asfalt parçaları üzerimize düştü” diye konuştu.
(İHA)