BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
MEDYA

Yiğit Bulut’tan Beyaz Show tepkisi: Ben de gazetecilik yaptım

A Haber'e konuk olan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, 'Ben de gazetecilik yaptım. Bu iş bu kadar basit, bu kadar kolay değil' dedi.

A Haber'de beyeaz Show'daki provokasyon olayını değerlendiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, çarpıcı açıklamalar yaptı.


Yiğit Bulut konuk olduğu programda yaşanan olayla ile ilgili şunları söyledi:


Ben de televizyonculuk yaptım. Kiminle telefon bağlantısı yaptığınızı bilirsiniz, telefon bağlantısı yaptığınız kişinin nerede oturduğunu, nerede çalıştığını bilirsiniz. Öyle herkesi alıp da canlı yayına bağlamazsınız.


Dolayısıyla aynı medya grubunun daha önce, terörün organik yavruları (TOY) dediğim, yani siyasi parti kılığına girmiş terör örgütü uzantılarıyla birlikte yapmış oldukları yayınları, özellikle seçim dönemlerindeki yayınları bir kere daha hatırladığımızda, şehitlerimizin olduğu bir gecede çok masumane bir şekilde "Türk devleti çocukları bombalıyor" propagandası yaptığınız zaman bu ciddi bir terör propagandası suçudur. Ve savcılık soruşturma başlatmıştır. Yargıya intikal ettiği için daha fazla konuşmak istemiyorum.

Sitene Ekle
Etiketler