BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01

YGS sonuçları açıklandı mı bugün saat kaçta?

YGS sonuçları açıklandı mı bugün saat kaçta?

YGS sonuçları açıklandı mı, YGS sonuçları saat kaçta açıklanacak sorularının yanıtları internethaber.com'da. 2017 YGS sonuçları bugün saat 14.00'de sonuc.osym.gov.tr'de olacak.

YGS sonuçları açıklandı mı bugün saat kaçta?

YGS sonuçları bugün açıklanıyor. ÖSYM 2017 YGS sonuçları bugün saat 14.00'de sonuc.osym.gov.tr'de olabilir beklentisi boş çıktı. ÖSYM YGS sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak sorusuna resmi bir yanıt vermedi. Ancak geçmiş yıllardaki uygulamalar YGS sonuç açıklanma saati için bir öngörü oluşturuyor. ÖSYM geçen yıllarda YGS sonuçları saat 14.00'de sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açıyordu. Bu yıl ÖSYM aynı uygulamayı yapmadı. Bugün kesin açıklanacağı duyurulan YGS sonuçları her an sonuc.osym.gov.tr'den erişime açılabilir. Öğrenciler ve veliler YGS sonuçlarını ÖSYM ile aynı anda internethaber.com'da da öğrenebilirler.

YGS sonuçları açıklandı mı bugün saat kaçta?

YGS sonuçları nasıl sorgulanır? YGS 2017 sonuçları sorgu ekranına öğrenciler ÖSYM'nin Sonuç Açıklama Sistemi sonuc.osym.gov.tr adresini bilgisayarlarının arama çubuğuna yazarak ulaşabilirler. sonuc.osym.gov.tr adresine giren adaylar TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM Aday Şifresini çıkan ekrandaki kutucuklara yazarak YGS sonuçlarına ulaşabilirler. YGS sonuçları sorgulama ekranı linkine adaylar ÖSYM ile aynı anda internethaber.com'da ulaşabilecekler.

YGS sonuçları açıklandı mı bugün saat kaçta?

ÖSYM YGS sonuç belgesi göndermeyecek? ÖSYM geçmiş yıllarda olduğu gibi YGS sonuçlarını yalnız online erişim ile duyuruyor. YGS sonuçları 2017 için adaylara ayrıca sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar tüm işlemleri için YGS sonuç belgelerini sonuc.osym.gov.tr adresinden çıktı alarak halledebilecekler.

YGS sonuçları açıklandı mı bugün saat kaçta?

YGS sonuçlarına göre 150-179.99999 arası puan alan adaylar, sadece meslek yüksekokulu ön lisans programları ile açık öğretim programlarını tercih edebilecekler. Bu adaylar Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) giremeyecek. YGS sınav sonucuna göre puan türlerinden en az biri 150 ve üzeri olan adaylar özel yetenek sınavıyla öğrenci alan yükseköğretim programlarına başvurabilecek. YGS puanlarından en az biri 180 ve daha fazla olan adaylar ise LYS’lere girme hakkı kazanacak.