BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MEDYA

Yeter 40. bölüm final sahnesi

Yeter dizisi 40. bölümü ile final yaptı. Yeter 40. bölüm final sahnesinde neler olduğunu internethaber.com'dan öğrenebilirsiniz.

Yeter 40. bölüm final sahnesi diziseverleri ekrana kilitledi.

Atv'nin reytinglere yenik düşen dizisi Yeter 40. bölümü ile ekranlara veda etti. Yeter dizisinin 40. bölüm final sahnesinde İdil intihar etti. İşte o sahne.

Yeter dizisi konusu:

Atlas ve Yılmaz, Yekta’yı köşeye sıkıştırmanın bir yolunu bulur.
Yekta da bunun üzerine karşı saldırıya geçer. Atlas’ı tek bir hamlede bitirmeye kararlıdır. Ama hesaba katmadığı Yılmaz’ın Atlas’a duyduğu vefa borcudur. Yılmaz kendini yol ayırımında bulur. Atacağı adım herkesin hayatını alt üst edecektir. Handan’ı ve oğlunu kaybedeceğinin de farkındadır. Herkesin kaderi onun ellerindedir. Kararını verir ve bütün taşlar Yekta’nın üzerine doğru devrilmeye başlar. Ancak Yekta gibi insanlar için her son bir başlangıçtır.

Yeter dizisi oyuncu kadrosu:

Yurdaer Okur (Yekta), Ekin Türkmen (Miray), Wilma Elles (İdil), Korel Cezayirli (Uras), Tolga Evren (Yılmaz), Selen Domaç (Filiz), Ayşin Yeşim Çapanoğlu (Handan), Fatih Koyunoğlu (Zafer), Tuğçe Kurşunoğlu (Ebru), Cansu Kurgun (Ada), Doğan Can Sarıkaya (Kaan), Eliz Neşe Çağın (Duru)

Sitene Ekle
Etiketler