BIST 10.061
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.431,92
MEDYA

Yeşil Deniz 72. bölüm fragmanı

Yeşil Deniz dizisi 72. yeni bölümüyle 9 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı TRT 1'de olacak. Yeşil Deniz’in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Yeşil Deniz 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 9 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı TRT 1'de...


Ölümden dönen İsmail, Yakut’la birlikte jandarmaya detaylı bir ifade verir ancak yine de her ihtimale karşı Feridun’un İsmail’i vurduğunu ailelerinden saklarlar. Süleman, Emin ve Cemil ise vurulma hadisesinin detaylarını öğrenmişlerdir ve jandarmayı beklemeden bir şeyler yapmak gerektiğini düşünürler. İsmail de onlar gibi düşünmektedir aslında. Silahlanarak Feridun’un peşine düşmeye karar verirler. Bu arada Üsen ve Semih de paraları bulma girişimleri başarısız olunca yeni bir yol denemeye karar verirler. Gece herkesin uyuduğu bir saatte gizlice kızların odasına sızacaklardır. Bulduğu ayakkabı tekinde bir detay fark eden Süleman ise Feridun’un nerede saklandığını çözer. Ancak gerçekleştirdiği başarısız bir girişim adeta Feridun’un ekmeğine yağ sürecektir.


Sadıçlar, Feridun’u bulup jandarmaya teslim edebilecek midir? İsmail ve Yakut yaşananları daha ne kadar gizleyebilecektir? Yavaş yavaş toparlanmaya başlayan Neşe ailesinden sürpriz bir istekte bulunurken kız biraderlerin paralarla olan macerası nasıl bir sona doğru ilerleyecektir?

Sitene Ekle
Etiketler