BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.438,32
MEDYA

Yeşil Deniz 68. bölüm fragmanı

Yeşil Deniz dizisi 68. yeni bölümüyle 11 Nisan 2016 Pazartesi akşamı TRT 1'de olacak. Yeşil Deniz’in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Yeşil Deniz 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 11 Nisan 2016 Pazartesi akşamı TRT 1'de...


Hafize’nin hastane oyunu işe yaramış ve Süleman, Sibel’e karşı hissettiklerini sonunda onunla paylaşmıştır. Ancak Sibel acele etmez ve Süleman’a hislerinin gerçek olup olmadığından emin olması gerektiğini söyler. Öte yandan Hafize ise Emine’den öğrendikleriyle birlikte yeniden eve dönmüştür. İlk iş olarak Sibel’i bulur ve onunla hesaplaşmak için kolları sıvar. Bu arada Sezai’nin kendisine oyun oynadığını öğrenen Cemil de kardeşlerinden bir açıklama beklemektedir. Arife daha fazla dayanamaz ve Sezai ile Zarife arasındaki ilişkiyi ortaya dökünce o tarafta da kızılca kıyamet kopar. Günlerdir Cemil’in kız biraderlerini gözetleyen Semih ise sonunda istediği bilgiye kavuşmuştur. Cemil’in babası Hüsen, Semih’i asker arkadaşı sanıp eve alınca Semih de biletini çalanın kızlar olduğunu iyice anlar.


Semih, paralarını geri alabilecek midir? Süleman ve Sibel arasındaki evlilik meselesi nereye doğru gidecektir? İsmail, Yakut’un gizli kapaklı hallerinden iyice şüphelenirken Sibel’le ilgili hayal kırıklığına uğrayan Hafize’ye kim doğru yolu gösterecektir?

Sitene Ekle
Etiketler