BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53
MEDYA

Yeşil Deniz 67. bölüm fragmanı

Yeşil Deniz dizisi 67. yeni bölümüyle 4 Nisan 2016 Pazartesi akşamı TRT 1'de olacak. Yeşil Deniz’in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Yeşil Deniz 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 4 Nisan 2016 Pazartesi akşamı TRT 1'de...


Sibel’i Haşim’in elinden kurtaran Süleman’ın kafası karışıktır. Hayatı boyunca korkusundan kimseye bir fiske bile vuramamışken Sibel için o gün orada Haşim’e yaptıkları ortadadır. Sibel’e karşı gerçek hislerinin ne olduğunu düşünmeye, sorgulamaya başlar.


Bu arada Ersin’in Gonca’ya gizli gizli mektup ulaştırdığını düşünen Hicabi de soluğu Kamil ve Cemile’nin yanında almıştır. Kamil, Hicabi’ye karşı kendisini mahcup hissedince ceza olarak Ersin’i okuldan almaya karar verir.


Cemil’lerin evinde ise tatlı bir isteme telaşesi vardır. Fezai ve Zarife arasındaki durum nasıl olduysa hızlıca ilerlemiş, taraflar da bir an evvel isteme safhasına gelmiştir. Ancak Fezai’de bir dalga dümen olduğunu sezen Arife işin ucunu bırakmaz ve gerçeği ortaya çıkarmak için hareket geçer.


Sibel ve Süleman’ın boşanmasını istemeyen Hafize ise henüz son oyununu oynamamıştır. Bakalım Hafize’nin bu çabası, onları boşanma kararından vazgeçirebilecek midir?

Sitene Ekle
Etiketler