BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.418,41
MEDYA

Yeşil Deniz 52. bölüm fragmanı

Yeşil Deniz dizisi 52. yeni bölümüyle 21 Aralık 2015 Pazartesi akşamı TRT 1'de olacak. Yeşil Deniz’in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Yeşil Deniz 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 21 Aralık 2015 Pazartesi akşamı TRT 1'de...


Bakkalda Hicabi’ye gelen telefondan şüphelen Naciye kadınsı hislerle ters giden bir şeylerin olduğunu anlasa da Hicabi’e bir şey söylemez. Süleman ise Haşim’i Neşe’yle birlikte görmüş ve dünyası adeta allak bullak olmuştur. İsmail, Süleman ve Cemil’e yapacağı sadıç şakasını arayan Emin davetlilerden özgün fikirler toplamaya devam eder. Ancak Bahattin’in ansızın hapisten çıkıp gelişi sadıçlar için şakanın büyüğü olur. Bu arada formalite nikah işini ayarlamaya çalışan Üsen de Yılmaz’ın tavsiyeleri üzerine bir başka belediyeden Vural isimli bir nikah memuruyla anlaşmıştır. Ancak adamın karısıyla kavgalı olması ve kumar düşkünlüğü nedeniyle intihara kalkışması formalite nikah işini bir anda çıkmaza sokar.


Sadıçlar Bahattin’den kurtulmayı başarabilecek midir? Hicabi ve Nurdan arasında neler olmaktadır? Hicabi’yi ilçeye götüren İsmail, Nurdan’la ikisini bir arada görürken Emin’in sadıç şakası ısrarı bizimkilerin başına nasıl bir bela açacaktır?

Sitene Ekle
Etiketler