BIST 10.194
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.380,10

Yerli ünlülerin eğitim durumları

Yerli ünlülerin eğitim durumları

Ünlülerin eğitim durumuhepsi gösteri dünyasının çeşitli alanlarında kendilerini kanıtlamış ünlüler. kimi müzik, kimi sinema, kimi de podyumlarda şöhret basamaklarını hızla tırmandı. peki onların eğitim durumunu hiç merak ettiniz mi... ünlülerin bazıları ilkokulu bile bitirmeden eğitim hayatını...

Yerli ünlülerin eğitim durumları

ÜNLÜLERİN EĞİTİM DURUMU

Hepsi gösteri dünyasının çeşitli alanlarında kendilerini kanıtlamış ünlüler. Kimi müzik, kimi sinema, kimi de podyumlarda şöhret basamaklarını hızla tırmandı. Peki onların eğitim durumunu hiç merak ettiniz mi... Ünlülerin bazıları ilkokulu bile bitirmeden eğitim hayatını sona erdirmek zorunda kalmış. Kibariye de bu ünlülerden biri. Okuma yazmayı sonradan öğrenen Kibariye bunu şöhretin zirvesindeyken bile kimseden saklamadı.

Yerli ünlülerin eğitim durumları

Kimbilir adlı şarkısıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Kibariye, okuma yazmayı öğrendikten sonra yaptığı bir röportajda "okumamış insanları çok eziyorlar" diyerek okuma- yazma öğrenmeden önceki ve sonraki hayatını şöyle anlatmıştı: "Okumamış insana gülmemek lazım. Gelen çiçekleri okuyamadığım zamankomplekse giriyordum. Ala ne yaptım biliyor musunuz hırslandım. Hiç kimse bana okuma -yazmayı öğretmedi.Heceledim. Harfleri tanıyordum ama birleştiremiyordum. Sonra çalışa çalışa öğrendim. Affedersiniz, hani bir zamanlar erkek tuvaletine giriyorken şimdi kadın tuvaletini bulabiliyorum.En önemlisi çocuğumun ilaçlarını okuyabiliyorum."

İşte gösteri dünyasının ünlülerinin eğitim durumu.

Yerli ünlülerin eğitim durumları

Ebru Gündeş

Tanrı Misafiri ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Gündeş ilkokul mezunu. Diplomasını aldıktan sonra ailesine katkıda bulunmak için konfeksiyon atölyesinde çayışmak zorunda kaldı. Sonra da güzel sesiyle şöhret basamaklarını tırmandı.

Yerli ünlülerin eğitim durumları

Sibel Can

Can ilkokul mezunu bile değil. Ekonomik zorluklar yüzünden 12 yaşındayken okul hayatına son vermek zorunda kaldı.