BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51

Yeni Corsa gün yüzüne çıktı

Yeni Corsa gün yüzüne çıktı

Yeni Corsa şık görünümü ve üstün performansıyla yakında yollarda olacak.

Yeni Corsa gün yüzüne çıktı

Opel’in kompakt sınıfta en beğenilen modeli Corsa, beşinci nesliyle gün yüzüne çıktı.

Yeni Corsa gün yüzüne çıktı

Alman markanın en beğenilen modellerinden ve 1982 yılında satışa çıktığından bu yana yaklaşık 12 milyon adetlik satışıyla en çok satan otomobillerinden Corsa, beşinci neslinde markanın stil sahibi ufaklığı Adam ile benzer tasarım detaylarını paylaşıyor

Yeni Corsa gün yüzüne çıktı

GM’in Fiesta’ya rakip çıkarttığı yeni Corsa, beş kapılı ve üç kapılı versiyon seçenekleri sunulacak. Selefine göre, uzunluğu 3 mm arttırılan B segmenti temsilcisinin daha keskin hatları ve ön bölümdeki geniş ızgarası dikkat çekerken, modelde beklendiği gibi LED teknolojili aydınlatma grubu yer alıyor. Kaputun üzerindeki U şeklinde belirgin hatlar otomobile daha iddialı ve dinamik bir görünüm kazandırırken, arkada ise yeni stoplar göze çarpıyor. Ayrıca yine arka bölümde enine doğru uzanan çizgiler Yeni Corsa’nın geniş görünmesini sağlıyor.

Yeni Corsa gün yüzüne çıktı

GM tasarımcılarının özel olarak üzerinde durduğu iç mekânda ise birçok yenilik dikkat çekiyor. Selefine göre, daha stil sahibi ve sofistike görünen kabin, 7 inç boyutundaki Intellilink multimedya sistemiyle teknolojik iddiasını ortaya koyuyor. Ayrıca ısıtmalı ön koltuklar, direksiyon simidi ve ön cama ek olarak, geniş panaromik cam tavan seçenekler arasında yer alıyor.