BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,86
HABER /  GÜNCEL

Yengeç Burcu bu haftaya dikkat Hande Kazanova burçları yorumladı

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Yengeç burcunu sizler için yorumladı. 25-31 2019 Mart ayında Yengeç burcunu neler bekliyor? Bu haftanın en güzel haberi, perşembe günü Merkür’ün düzelmeye başlaması olacak.

Abone ol

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Yengeç burcu haftalık ve aylık burç yorumları ile Cevapla.tv'de. Tüm burçların yorumlarını okumak için Cevapla.tv'yi ziyaret edebilirsiniz. 

Bu pazartesi iş hayatınızda daha özgür hareket etmek isteyebilirsiniz. Venüs, Balık Burcu’na geçiyor. Yeni tanışacağınız insanlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bu hafta çarşamba günü dikkat çekici olacak. Geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizde arkadaşlarınızdan güzel destekler ve sonuçlar alabilirsiniz.

Bu haftanın en önemli konusu Merkür’ün düzelmesi olacak. Sıkıntı yaşadığınız konu ve olayları düzeltmek ve üzerinden geçmek için bir şansa daha sahip olacaksınız. Enerjinizi doğru kullanmakta zorlanacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Aklınızda büyüttüğünüz konu ve olaylarda anlık çıkışlarla sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Güzel bir hafta diliyorum.

Kaynak : Cevapla.Tv