BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
MEDYA

Yemekteyiz'de gergin anlar: Siz konuşurken ruhumu teslim edeceğim

TV8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'in önceki gün yayınlanan 159. bölümünde yine ilginç anlar yaşandı. Yarışmacılardan Özlem Acar, Esma Karaca'ya 'siz konuşurken ruhumu teslim edeceğim' dedi.

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları Esma Karaca, Müge Yaşarlar, Hikmet Işık, Ercan Uçar ve Özlem Acar arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor. Öte yandan yarışmacılar arasındaki gerilim de dikkatlerden kaçmıyor.

Yemekteyiz'in önceki akşam yayınlanan 159. bölümüne Özlem Acar ve Esma Karaca arasındaki tartışma damga vurdu. Esma Hanım'ın kısık sesli konuşması üzerine Özlem Hanım, 'siz konuşurken ruhumu teslim edeceğim' dedi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle