BIST 9.911
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.444,68
GÜNCEL

Yemeğin içindeki fazla yağı işte böyle aldı!

Yemeğin içinde bulunan fazla yağ nasıl alınır diyerek yağı yemekten ayırdığı anları gösteren bir sosyal medya kullanıcısı video ile cevap verdi. Yapılan yemeğin içinde fazla kaçan yağı aldığını gösteren video sosyal medyada ilgiyle izlendi.

Yağın fazla kaçtığını düşündüğü yemekten yağ nasıl alınır diyerek pişen yemeği gösteren bir kişi paylaştığı videoyla cevap verdi. Görüntüyü çeken kişi birçok kişinin bildiği ama pek uygulamadığı buz kalıbı yöntemiyle yemekteki fazla yağın alındığı anları gösterdi.

YEMEKTEKİ YAĞI BUZ KALIBI YARDIMIYLA ALDI Bir buz kalıbı yardımıyla pişen yemeğe batırdığı buz kalıbını çıkaran kişi, buzun etrafında biriken yağları gösterdi. Daha sonra da kısa süre içinde donan yağ tabakalarını ayrı bir tabağa sıyırdı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle izlenen görüntü çok sayıda beğeni aldı.

BİLİNEN AMA PEK UYGULANMAYAN BİR YÖNTEM Yemekteki fazla yağı almak için kullanılan çözüm olarak bu buz kalıbı yöntemi bilinen bir yöntem. Yemeğin içine atılan buz kalıbının yemek içinde fazla bekletilmeden çıkarılması gerekir. Videoda da buzun ne kadar sürede yemeğin içinden çıkarılması gerektiği bilgi vermesi açısından faydalı olduğu yorumlarını aldı. Yemekteki yağı buz ile ayırma yönteminin görüntüleri ilgiyle izlendi.

Sitene Ekle
Etiketler