BIST 9.997
DOLAR 32,40
EURO 34,76
ALTIN 2.434,67
GÜNCEL

Yaşlı adama öyle bir şey yaptı ki...

Yaya geçidinde karşıya geçmekte olan yaşlı adamı gören bir sürücü, aracından inerek yardım etmeye gittiği düşünülürken, hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Sürücünün, yerde yatan yaşlı adamı kollarından sürükleyerek karşıya geçirdiği görüldü.

Görenleri şaşkına çeviren görüntüler Rusya'nın Tümen kentinden... Yaya geçidinde karşıya geçmekte olan yaşlı adamı gören bir sürücü, aracından inerek yardım etmeye gittiği düşünülürken, hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Yaşlı adam bastonundan destek alarak yavaş yavaş karşıya geçmeye çalışırken, yanına giden araç sürücüsü ile aralarında kısa süreli bir konuşma geçti. Yaya geçidinde bekleyen başka bir aracın araç içi kamerasıyla çekilen görüntülerde, ikilinin önünde bir araç daha beklediği için olayın nasıl geliştiği net olarak görülemiyor. Ancak yaşlı adamla sürücünün görüş açısına girmesiyle birlikte ilginç olay kameralara yansıdı. Sürücünün, yerde yatan yaşlı adamı kollarından sürükleyerek karşıya geçirdiği görüldü.

Yerel basında çıkan haberlerde, yaşlı adamın baygınlık geçirmiş olabileceği ve sürücünün de kendisine karşıya geçme konusunda yardımcı olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, bir yandan da adamı zorla sürüklemiş olabileceği belirtildi. Söz konusu sürücünün kimliği ya da polis tarafından yakalanıp yakalanmadığı ise henüz bilinmiyor.

Sitene Ekle
Etiketler