BIST 11.293
DOLAR 42,60
EURO 49,67
ALTIN 5.754,34

Yasak Elma yıldızı Şevval Sam'ın acı olayı gün yüzüne çıktı plakasını hep saklıyordu

Yasak Elma yıldızı Şevval Sam'ın acı olayı gün yüzüne çıktı plakasını hep saklıyordu

Yasak Elma dizisinin Ender'i Şevval Sam'ın karavanı hakkında ortaya çıkan üzücü hikaye, sevenlerini şaşırttı.

Yasak Elma yıldızı Şevval Sam'ın acı olayı gün yüzüne çıktı plakasını hep saklıyordu - Resim: 1

Son zamanlarda sürekli olarak karavanında vakit geçiren ve dışına süslemeler yapan Şevval Sam'ın yıllar önce aldığı minibüsü karavana çevirdiği ortaya çıkmıştı. Fakat verdiği bir röportaj esnasında Sam'ın karavanının plakasını saklamak istemesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Yasak Elma yıldızı Şevval Sam'ın acı olayı gün yüzüne çıktı plakasını hep saklıyordu - Resim: 2

Şevval Sam'ın neden karavanının plakasının gözükmemesini istediği ortaya çıktı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sam'ın karavanının plakasının saklamak istemesinin altında üzen bir hikaye var. 

Yasak Elma yıldızı Şevval Sam'ın acı olayı gün yüzüne çıktı plakasını hep saklıyordu - Resim: 3

2005 yılında Aksihar'da bulunan Sam'ın 'prenses' adını taktığı ve yeşile boyattığı karavanıyla Zeytinliova yol kavşağında yeşil ışıkta geçerken ters yönden motosikletiyle gelen Adem Genbaşı'na çarptığı öğrenildi.

Yasak Elma yıldızı Şevval Sam'ın acı olayı gün yüzüne çıktı plakasını hep saklıyordu - Resim: 4

Edinilen bilgiye göre korkunç kazada tek gözü görmeyen Genbaşı'nın, kaldırıldığı hastanede geçirdiği ameliyat sonrası yaşamını yitirdiği öğrenildi.