BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Yaralı annenin ilk sorusu çocukları

Üsküdar sahil yolunda bayan sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak ağaca çarptı. Olayda 3 kişi yaralanırken, sıkıştığı yerden kurtarıl...

Abone ol

Üsküdar sahil yolunda bayan sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak ağaca çarptı. Olayda 3 kişi yaralanırken, sıkıştığı yerden kurtarılan yaralı annenin ilk sorusu çocukları oldu.
Saat 23.30’da Üsküdar sahil yolundan Harem istikametine ilerleyen Arzu Mehmetoğlu’nun kullandığı 34 BB 0003 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü Arzu Mehmetoğlu ve yanında bulunan annesi otomobilin ön kısmında sıkıştı. Olayda arka koltukta oturan çocuklardan biri de yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılara itfaiye erleri ve sağlık ekipleri müdahale etti. Uzun süren çalışmaların ardından yaralılar tek tek otomobilden çıkarıldı. Bu çalışmalar sürerken, yaralı çocuklara da çevredeki vatandaş ve sağlık ekipleri ilgilendi. Direksiyon kabininden çıkarılan anne Arzu Mehmetoğlu ise ilk olarak çocuklarını sordu. Yaralı anneye çocuklarının iyi olduğu söylendi. Yaralılar ambulanslarla Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayı gören vatandaşlar, “Otomobil fazla süratli değildi. Ancak ağaca çarptı. Otomobilde 4 kişi vardı” şeklinde konuştu. Kaza nedeniyle sahilyolu bir süre trafiğe kapalı kalırken, kaza yapan otomobil kaldırıldıktan sonra trafik tekrar açıldı.
(İHA)