BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.514,09
HABER /  DÜNYA

Yangına değil, gazetecilere müdahale

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki güvenlik görevlileri, hastanenin çöp deposunda çıkan yangını görüntülemek isteyen basın mens...

Abone ol

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki güvenlik görevlileri, hastanenin çöp deposunda çıkan yangını görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı.
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çöp deposunda saat 10.30 sıralarında yangın meydana gelmişti. Yangını görüntülemek için hastanenin depo girişine gelen gazeteciler, güvenlik amirliği olduğu öğrenilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Gazetecilerin görüntü almasını engelleyen şahıs, basın mensuplarının kamerasını ve fotoğraf makinesini almak için fiziksel müdahalede bulundu. Muhabirin çekime devam etmesi sonrası şahıs, güvenlikten yardım istedi. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri önce gazetecilerin kamerasına saldırdı, daha sonra iterek bahçeden dışarıya çıkartmak istedi. “Aynen böyle duracaksın” diyerek tehditler savuran şahıs, buna rağmen gazeteciye saldırmaya devam etti. Muhabirin şikayetçi olacağını söylemesi üzerine şahıs, “Hadi ara telefonunu şikayetçi ol. Şikayetçi ol sen şikayetçi” diyerek muhabiri dışarıya çıkarttı. O anlar ise İHA kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
(İHA)