BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.430,18
MEDYA

Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filmi yeni Tv spotu

Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filmi yeni teaser yayınlandı. Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filmi fragmanı neler oluyor? Warcraft filmi konusu nedir? Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filmi kadrosu nda hangi isimler var?

Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filminden yeni tanıtım videosu geldi.


Warcraft filmi için özel hazırlanan 28 saniyelik tv spotu filme olan ilgiyi daha da artırdı.


Peki tüm dünyanın merakla beklediği Warcraft: İki Dünya Karşılaşması filminin konusu ne?


Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filminin konusu


World of Warcraft oyununun ilk filmi olan Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması filminde dönemin iki üstün ırkı olan Ork'larla Azerothlu'lar arasındaki hayatta kalma mücadelesine tanık olacağız. World of Warcraft oyunundaki fantastik dünyanın beyaz perdeye taşınacağı filmde, Ork savaşçılarının Azeroth dünyasına geçip, Stormwind Krallığı'na saldıracak. Saldırılara kayıtsız kalamayan Azeroth'taki krallıklar, iki dünya arasındaki savaşın içine çekilecekler. Böylece büyük bir savaşın startı verilecek.


Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filminin kadrosunda kimler var?


Yönetmen koltuğuna Duncan Jones'un oturduğu Warcraft filminin yeni Tv Spot'u yayınlandı. World of Warcraft oyuncularının merakla beklediği filmin oyuncu kadrosunda Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W yer alıyor.


Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filmi ne zaman vizyona giriyor?


İki dünyayı birleştiren kapının açılmasıyla çatışmanın başlayacağı Warcraft filminin tanıtıcı videoları da sinemaseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son olarak yayınlanan 28 saniyelik Tv spotu filmi bekleyenleri daha da meraklandırdı.



İşte 10 Haziran'da vizyona girmeye hazırlanan Warcraft: İki Dünyanın Karşılaşması filminin Tv spotu...

Sitene Ekle
Etiketler