BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88

Volkan Demirel affedilecek mi?

Volkan Demirel affedilecek mi?

Fenerbahçe'de sezon başında kadro dışı bırakılan Volkan Demirel'in tekrar takıma katılıp katılmayacağı belirsizliğini koruyor.

Volkan Demirel affedilecek mi?

Fenerbahçe'de, Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe ile birlikte yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan tecrübeli kalecinin yaptığı açıklamanın ‘tatmin edici bulunmaması’, buna karşın Volkan’ın ‘bir adım daha atarsam yanlış anlaşılabilirim’ endişesi, konuyu çözümsüzlüğe götürmüş durumda. Sarı lacivertli camianın önde gelen isimlerinin devreye girmemesi de konunun beklemeye alınmasında önemli bir rol oynadı.

Volkan Demirel affedilecek mi?

YÖNETİM KURULU CEPHESİ: Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Volkan Demirel’in, kadro dışı kalması ile ilgili açıklamalarının ‘özür dileme’ anlamına gelmediğini düşündükleri için yeni bir adım bekliyorlar. Bu adım da henüz gelmediği için konu askıda bekletiliyor. Tecrübeli oyuncunun geri dönmesine sıcak bakılmasına rağmen bugüne dek herhangi görüşme talebinde bulunulmadı.

Volkan Demirel affedilecek mi?

SAYGISILZIK YAPILDI DENMİŞTİ: Başkan Koç’un, “Tesislerde önce yardımcı hocanın üstüne yürüdü. Ben ve yönetici arkadaşlarım konuşmaya gittiğimizde hem bana hem başkan vekilimize saygısızlık yaptı” dediği Volkan Demirel, “Kendisine asla sesimi yükseltmedim, saygısızlık olarak addedilecek bir söz söylemedim. Suçlu olmadığımı düşündüğüm halde benden beklenen özür dilemem ise, özrümü dilerim” açıklamasını yapmıştı.

Volkan Demirel affedilecek mi?

VOLKAN DEMİREL CEPHESİ: Hürriyet'te yer alan habere göre; Volkan ise bundan sonra atacağı herhangi bir adımın kendisi hakkında yanlış düşüncelere neden olacağından endişe ediyor. ‘Kariyerine kurtarmak için özür diledi’ diye düşünüleceğinden çekinen Volkan, yönetimden görüşmek için çağrı bekliyor.