BIST 9.727
DOLAR 32,51
EURO 34,77
ALTIN 2.424,73

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Vizyonda bu hafta hangi filmler var? Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 8 film vizyona girecek. Ezgi Mola'nın başrolünde yer aldığı "Maide'nin Altın Günü" ve Özcan Deniz'in senaryosunu yazıp yönettiği, "Öteki Taraf" dikkat çeken projeler arasında

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

"Maide'nin Altın Günü" : Ezgi Mola'nın başrolünde yer aldığı "Maide'nin Altın Günü", altın günlerinin şaşaalı ismi Maide teyze ile yeğeni Yağmur'un, kayıp bir gerdanlığı bulmak için çıktıkları macerayı anlatıyor. Ezgi Mola'nın yanı sıra Mesut Can Tomay, Hilmi Özçelik, Gülhan Tekin ve Demet Gül'ün oynadığı komedi türündeki filmin yönetmenliğini Caner Özyurtlu üstlendi.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

"On Adım" : Fatih Hacıosmanoğlu'nun yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı "On Adım", yeni filmini tamamlamaya çalışan Amerikalı bir kadın yönetmenin hikayesini odağına alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda kadın yönetmen "Tina" karakterini canlandıran Diane Caldwell ve Fatih Hacıosmanoğlu'nun yanı sıra, Burak Üzümkesici, Zeliha Gürsoy, Özgür Atkın ve Burak Çimen oynuyor.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

"Genç Pehlivanlar" : Mete Gümürhan'ın senaryosunu yazıp yönettiği belgesel film "Genç Pehlivanlar", Amasya'nın civar köylerinde yaşayan ailelerin çocuklarının güreşte elde edecekleri başarı ile kendilerine yeni bir yol çizmeye çalışmalarının öyküsünü anlatıyor.