BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girecek. Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi "Aile Arasında", bu haftanın öne çıkan filmleri arasında...

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Geçmişteki Sır: Raşit Görgülü'nün yönettiği, Serkan Şenalp, Natasa Petrovic, Emir Hadzıhafızbegovic, Suzan Kardeş, Meral Çetinkaya, Arif Erkin Güzelbeyoğlu ve Ufuk Bayraktar'ın oynadığı "Geçmişteki Sır", izleyici ile buluşacak. Senaryosu İrfan Saruhan'a ait olan dram türündeki film, fotoğrafçılık yaparak geçimini sağlayan bir gencin, geçmişine dair izleri aramak için Bosna Hersek'e uzanan hikayesini anlatıyor.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Aşka Geldik: Muharrem Özabat'ın yönettiği, Metin Yıldız, Şener Kökkaya, Ferda Amin, Gönül Dilan, Ali Tutal ve Yakup Yavru gibi isimlerin oynadığı "Aşka Geldik", kendi halinde bir Anadolu köyüne Almanya'dan bir araştırma ekibinin gelmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Körfez: Ulaş Tuna Astepe, Ahmet Melih Yılmaz, Serpil Gül, Müfit Kayacan, Merve Dizdar, Damla Ardal ve Cem Zeynel Kılıç'ın oynadığı "Körfez" adlı filmin yönetmenliğini Emre Yeksan yaptı. Yeksan'ın senaryosunu Ahmet Büke ile birlikte kaleme aldığı dram türündeki film, gelecek planlarını beklemeye alan bir gencin, yaşadığı şehri aniden kaplayan bir kokuyla birlikte değişen hayatını anlatıyor.