BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Sinemada bu hafta hangi filmler var? Türkiye'de bu hafta 5'i yerli 10 film vizyona girecek. Burak Aksak'ın yönettiği, Binnur Kaya, Demet Özdemir, Bora Cengiz ve Nergis Öztürk'ün oynadığı "Sen Kiminle Dans Ediyorsun çok konuşulacağa benziyor...

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Kardan Adam... "Gir Kanıma" ve "Köstebek" filmleriyle üne kavuşan İsveçli yönetmen Tomas Alfredson'un yönetmenliğini üstlendiği "Kardan Adam"; atkısı hayli tekinsiz görünen bir kardan adama sarılmış şekilde bulunan ve kayıp olduğu bildirilen bir kadını bulmaya çalışan bir dedektifin soruşturmasını anlatıyor. Rebecca Ferguson, Michael Fassbender, Toby Jones, J.K. Simmons, Val Kilmer, Chloe Sevigny, Charlotte Gainsbourg ve James D'Arcy gibi isimlerin rol aldığı gerilim türündeki filmin senaryosu Hossein Amini, Peter Straughan ve Soren Sveistrup üçlüsüne ait.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Kutsal Geyiğin Ölümü... "Köpek Dişi" ve "The Lobster" gibi filmlerle tanınan Yorgos Lanthimos'un yönettiği "Kutsal Geyiğin Ölümü" izleyici ile buluşacak. Nicole Kidman, Colin Farrell, Barry Keoghan, Alicia Silverstone ve Raffey Cassidy'in oynadığı film, eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayatı olan bir cerrahın, babasını kaybeden genç bir çocuğu hayatına sokmasıyla yaşanan olayları konu ediniyor. Korku ve dram içerikli filmin senaryosunu yönetmen Yorgos Lanthimos ile Efthymis Filippou kaleme aldı.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Justice League: Adalet Birliği... Gal Gadot, Henry Cavill, Amber Heard, Ben Affleck, Amy Adams, Jason Momoa, J.K. Simmons ve Ezra Miller'ın oynadığı "Justice League: Adalet Birliği", aksiyon ve bilim kurgu meraklılarının ilgisini çekmeye aday. Zack Snyder'ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu film, dünya için yeni bir tehlikenin ortaya çıkmasıyla Batman'in yeni kötülüğe karşı koyacak bir süper kahraman ekibini bir araya getirmesini anlatıyor.