BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girecek.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

KURTLAR VADİSİ VATAN: Serdar Akar'ın yönetmenliğini yaptığı; Necati Şaşmaz, Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Ertuğrul Şakar, Yücel Erten ve Nezih Işıtan'ın başrollerinde yer aldığı 'Kurtlar Vadisi Vatan' bu hafta izleyici ile buluşacak. Senaryosu Alper Erze, Cahit Kayaoğlu, Murat Koca ve Necati Şaşmaz tarafından kaleme alınan 'Kurtlar Vadisi' serisinin dördüncü filmi, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Türkiye'nin sınırında yaşanan hareketliliği ve darbe girişiminin perde arkasını anlatıyor. Senaryosu Alper Erze, Cahit Kayaoğlu, Murat Koca ve Necati Şaşmaz tarafından kaleme alınan 'Kurtlar Vadisi' serisinin dördüncü filmi, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Türkiye'nin sınırında yaşanan hareketliliği ve darbe girişiminin perde arkasını anlatıyor.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

DAMAT KOĞUŞU: İlker Savaşkurt'un yönettiği 'Damat Koğuşu', tecavüz suçlularının bulunduğu koğuşa yeni getirilen bir hükümlünün hikayesi üzerinden cezaevlerindeki yasadışı adalet sağlama düzenini irdeliyor. Mehmet Kala'nın senaryosunu yazdığı filmde, Musa Can Pekcan, Diyar Karadaş, Barış Atay, Caner Erdem, Halit Karaata, Turgay Atalay, İbrahim Aköz ve Feyzan Soykan gibi isimler rol aldı.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

FİRARDAYIZ: Tolga Baş'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Firardayız' adlı filmin başrollerinde Çetin Altay, Burak Satıbol, Ferit Aktuğ, Burcu Binici, Mehmet Özgür, Lemi Filozof ve Melisa Şalgam oynuyor. Komedi türündeki film, hapishanedeyken sevip saygı duydukları bir adamın dışarda zor durumda olduğunu öğrendiklerinde, yardım etmek amacıyla hapishaneden kaçan üç kafadarın başına gelen olayları konu ediniyor.

Vizyonda bu hafta hangi filmler var?

BENİM VAROŞ HİKAYEM: Yunus Ozan Korkut'ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı 'Benim Varoş Hikayem' Adana'nın kenar mahallelerinde yaşayan birbirinden enteresan insanların öykülerini konu alıyor. Belgesel türündeki filmde, ücreti karşılığında her maçta şike yapabilen amatör futbolculardan, usta kuş hırsızlarına; feminist muhtarlardan bar fedailerine kadar geniş bir yelpazedeki ilginç karakterler, kendilerini ve meziyetlerini kendi ağızlarından anlatıyor.