BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24
GÜNCEL

Videoyu izleyenler şoke oldu yılanın yaptığını görünce... Yok artık!

YouTube’daki ViralHog kanalınnda bir kullanıcı sahibi olduğu yılanın kendi kendini yemeye çalıştığı görüntüleri yayınladı.

Bir YouTube kullanıcısı ViralHog isimli kanalında kendi kendini yemeye çalışan yılanının görüntülerini paylaştı. Videoda, kullanıcının ‘aptal yılan' diyerek yılana güldüğü ve yılanı kolye gibi boynuna taktığı görüldü.Bazı kullanıcılarsa yılanın sahibine bunun gülünecek bir şey olmadığı yönünde tepki gösterdi. Akrudibum Rum isimli kullanıcı yılanların vücutları çok ısındığında metabolizmalarında sahte bir açlık hissinin meydana geldiğini ve yemek bulamadıklarında böyle bir davranış gösterdiğini ifade etti.

Kullanıcı yılanların görme yetilerini kaybettiklerinde de kendileri ile kurbanları karıştırabildiklerini kaydetti. Aviation Compilation isimli kullanıcı da yılanların stresli olduklarında kendi kendilerini yemeye çalıştıklarını belirtti.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler