BIST 10.747
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.528,51

Van'a hangi kulüp ne gönderdi?

Van'a hangi kulüp ne gönderdi?

Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem büyük bir yıkıma neden olurken, depremzedelere yeşil sahalardan yardım eli uzandı. birçok spor kulübü, van’daki depremde mağdur olan vatandaşlarımızın yarasına merhem olmak için yardım kampanyası başlattı.işte van’a yardım gönderen spor kulüpleri ve...

Van'a hangi kulüp ne gönderdi?

Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem büyük bir yıkıma neden olurken, depremzedelere yeşil sahalardan yardım eli uzandı. Birçok spor kulübü, Van’daki depremde mağdur olan vatandaşlarımızın yarasına merhem olmak için yardım kampanyası başlattı.

İşte Van’a yardım gönderen spor kulüpleri ve yaptıkları yardımlar…

Van'a hangi kulüp ne gönderdi?

FENERBAHÇE
Sarı lacivertli kulüp, Van’da meydana gelen deprem felaketinin acılarını bir nebze de olsa sarmak amacıyla, ilk etapta, kışlık Fenerium ürünlerinden oluşan yardım malzemelerini deprem bölgesine doğru yola çıkarttı.

Fenerium merkez depolarından, Aras Kargo’nun yardımlarıyla bölgeye ulaştırılacak olan yardım malzemelerinin Bitlis Fenerbahçeliler Derneği ve Bitlis Tatvan Kaymakamlığı tarafından felaket bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı açıklandı.

Van'a hangi kulüp ne gönderdi?

Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı oyuncuları da sarı lacivertli kulübün Van’a yapacağı ikinci etap yardımlar için kolları sıvadı.

Van'a hangi kulüp ne gönderdi?

BEŞİKTAŞ
Siyah beyazlı kulüp, depremden sonra zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızın acil olarak ihtiyaç duyduğu 3 bin 500 parça çeşitli giyecek eşyasını, depremzedelere ulaştırılması için Türk Kızılayı'nın Beşiktaş'taki şubesine teslim edecek.