Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı için tören düzenlendi! Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş: ''Kırgınım, kızgınım ama...''

Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı için tören düzenlendi! Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş: ''Kırgınım, kızgınım ama...''

Afyonkarahisar'da dün vefat eden Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İhsan Ayrancı için tören düzenlendi.Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, genelde emekli ya da tayin sebebiyle arkadaşlarını yolcu ettiklerini dile getirdi ve ''Kırgınım, kızgınım ama bunların hiçbir tanesi bu yolculuğu değiştirmiyor.'' dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş
Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı için tören düzenlendi! Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş: ''Kırgınım, kızgınım ama...'' - Resim: 1

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İhsan Ayrancı için tören düzenlendi. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'nden alınan Ayrancı'nın Türk bayrağına sarılı tabutu, tören mangası eşliğinde Valilik önüne getirildi. Burada düzenlenen törende, Ayrancı'nın özgeçmişi okundu.

1 4
Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı için tören düzenlendi! Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş: ''Kırgınım, kızgınım ama...'' - Resim: 2

Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, burada yaptığı konuşmada, valiliklerin önünde bu tarz vedalara pek alışık olmadıklarını söyledi.

2 4
Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı için tören düzenlendi! Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş: ''Kırgınım, kızgınım ama...'' - Resim: 3

Genelde emekli ya da tayin sebebiyle arkadaşlarını yolcu ettiklerini dile getiren Aktaş, şöyle konuştu:

"Maalesef bugün başka bir yolculukta hep beraber bir aradayız. 8 aydır beraber mesai yaptık. Son derece üzgünüm, şok içindeyim. Kırgınım, kızgınım ama bunların hiçbir tanesi bu yolculuğu değiştirmiyor. Yüce Rabb'imin takdiri, takdiri ilahi. Bundan sonra bize düşen burada en yakın şekilde uğurlamak ve baba toprağında ebedi istirahatgahına yerleştirmektir. Ailesine, eşine, evlatlarına, ilimize, hemşehrilerimize, mesai arkadaşlarıma ve mülki idare camiasına başsağlığı diliyorum. Rabb'im geride kalanlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun. Allah geride kalanların yar ve yardımcısı olsun."

3 4
Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı için tören düzenlendi! Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş: ''Kırgınım, kızgınım ama...'' - Resim: 4

Aktaş, sözlerini toparlamakta zorlandığını belirterek, "Biz mesai arkadaşları olarak, amiri olarak, ağabeyi olarak, mesai arkadaşı olarak, arkadaşlarım adına bu ifadeyi kullanıyorum. 'Hakkımızı helal ediyoruz' kendisine. Allah, gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." dedi. Ayrancı'nın cenazesi, memleketi Amasya'nın Suluova ilçesine uğurlandı.

4 4