BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Uzaylılar insanlarla iletişim halinde! Öyle bir detay var ki

Uzaylılar insanlarla iletişim halinde! Öyle bir detay var ki

Anonymous Nasa’nın veritabanını hackleyerek bazı gizli dosyaları ele geçirdiğini duyurmuş ve NASA'nın dünya dışı yaşam formunu açıklayacağını iddia etmişti. Peki dünya dışı yaşam gerçekten bulundu mu? İşte uzaylıların varlığını kanıtlayan olaylar.

Uzaylılar insanlarla iletişim halinde! Öyle bir detay var ki

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous Nasa’nın veritabanını hackleyerek bazı gizli dosyaları ele geçirdiğini duyurmuş ve NASA'nın dünya dışı yaşam formunu açıklayacağını iddia etmişti. Peki bu iddia ne kadar doğru? Uzaylılar hakkında NASA gerçekten bilgi edindi mi? Uzaylılara dair bu zaman kadar gelişen süreçte aslında önümüzde gerçek manada ciddiye almamız gereken olay var. İşte uzaylıların insanlarla iletişim halinde olabileceğinin kanıtı olan o olaylar

Uzaylılar insanlarla iletişim halinde! Öyle bir detay var ki

Stanton Friedman Stanton Friedman uzaylıların aramızda olduğuna kesin olarak inanan, emekli bir nükleer fizikçidir. Ona göre uzaylıların aramızda olduğuna dair birçok kanıt mevcut. Ona göre ABD gizli istihbarat servisi uzaylıları halktan saklamaktadır. Onlara göre halk bu tarz bir duruma hazır değil ve bu durumun önlenemez bir paniğe sebep olacağını düşünüyorlar.

Uzaylılar insanlarla iletişim halinde! Öyle bir detay var ki

51. Bölge Ünlü 51. bölge Amerikan devletinin ufolarla alakalı olarak en çok soruya ve şüpheye maruz kaldığı gizli askeri üssüdür. Aslına bakılırsa bu şüpheler hiçte yersiz değil. Amerikan Devleti önceleri böyle bir yerin varlığını dahi kabul etmezken, zamanla böyle bir üssün varlığını daha sonra da, gizli araştırmalar yapıldığını kabul etti. Durum böyle olunca insanların bu gizli bölgeye olan merakı katlanarak arttı. Üssün uzaydan çekilen görüntülerinin CIA tarafından değiştirildiğinin anlaşılması ve tanımlanamayan cisimlerin bölgeye iniş-çıkış yaptığını kanıtlayan çeşitli fotoğraf ve videoların yayınlanmasıyla birlikte, CIA daha da zor durumda kaldı ve bu bölgeyle alakalı soruları tamamen cevapsız bırakma yoluna gitti. Bugün hala Amerikan istihbarat servisi, 51. bölge ile ilgili ikna edici bir açıklama yapmış değil.

Uzaylılar insanlarla iletişim halinde! Öyle bir detay var ki

Uzaylıların Rus Politikacıyı Ziyareti Rus politikacı, Kirsan Ilyumzhinov 8 Eylül 1997’de, apartman dairesinden birdenbire kaybolmuş ve çevresinde çalışanlar bu duruma hiç bir anlam verememiştir. Ilyumzhinov yaptığı açıklamada, uzaylılar apartmanını ziyaret ettiğini ve onu yanlarına alarak uzay gemilerine bindirdiğini anlatmıştır. ABC haberine göre, sadece telepati ile iletişim kurmuş olan politikacının hikayesinin inandırıcı olmasının sebebi, şoförü, asistanı ve diğer bakanlık çalışanlarının onun esrarengiz yokoluşundan haberdar olmasıdır. Kapısında güvenlik bekleyen politikacının hiç kimse görmeden yok olması Rus devletininde dikkatini çekmiş ve İlyumzhinov 2010 yılında başkan Medvedev tarafından sorguya alınmıştır. Detaylar ise hala tam olarak bilinmiyor…