BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.502,00

Unutulmaz Türk dizileri

Unutulmaz Türk dizileri

Süper baba - 19931993 -1997 yılları arasında atv’de yayınlanmıştır. başrollerde şevket altuğ, sümer tilmaç, jülide kural, şevval sam ve bennu yıldırımlar'ın yer aldığı ekranların en beğenilen ve uzun soluklu dizilerindendir.bu dizi yüzünden yıllarca cuma akşamlarımız ambargolu geçti. hiçbir zaman...

Unutulmaz Türk dizileri

Süper Baba - 1993
1993 -1997 yılları arasında ATV’de yayınlanmıştır. Başrollerde Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, Jülide Kural, Şevval Sam ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı ekranların en beğenilen ve uzun soluklu dizilerindendir.
Bu dizi yüzünden yıllarca cuma akşamlarımız ambargolu geçti. Hiçbir zaman sıkmayan senaryosu ile tüm aileyi ekrana kilitleyen Süper Baba, tam zamanında yapılan final bölümüyle unutulmaz diziler listesine girdi. Senaryo gereği hep yoksul kalması gereken Fiko (Şevket Altuğ), bazen aptalca davranıp çocuklarının rızkını bertaraf etse de seyirciler onu sevdi.

Unutulmaz Türk dizileri

İkinci Bahar - 1999
Türkiye'nin en iyi dizilerinden biri olan İkinci Bahar, bir mahalle dizisi tadındaydı...
Samatya'da bir kebapçı dükkanı sahibi olan Ali Haydar ile Hanım'ın iş arkadaşlığı günden güne aşka dönüşüyordu... Fakat iki tarafında duygularını belli etmesi kolay olmuyordu.

Unutulmaz Türk dizileri

Ekmek Teknesi - 2002
Efsane dizilerden bir tane daha... Orta sınıf bir aile yapısını konu edinen dizi, fırıncı Nusret Bey ve ailesinin hayatını anlaıtıyor. Başrollerini Savaş Dinçel, Şermin Hürmeriç, Ahmet Yenilmez, Hasan Kaçan'ın oynadığı dizi, Türkçe dilinin kullanımına dikkat çekmesi bakımından takdir edilmiştir.

Unutulmaz Türk dizileri

Deli Yürek - 1999
Yaşı tutmayanlar için söyleyelim. Polat Alemdar'dan önce Yusuf Miroğlu vardı. Kenan İmirzalıoğlu bu dizi ile birlikte yoksul bir insanken bir şekilde para babası olma fenomenini yakaladı. Yeni versiyon Dadaloğlu hikayesinin anlatıldığı dizide Miroğlu, her derman dileyenin yanında her of çektirenin karşında oldu.