BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.398,60

Unutulmaz Erbakan gafları!

Unutulmaz Erbakan gafları!

İnternethaber.com- yazılı ve görsel basın eski başbakanlardan ve saadet partisi lideri necmettin erbakan'ın hayata veda etmesinin ardından yaptıkları haber ve yorumlarda birbirinden ilginç gaflara imza attı...

Unutulmaz Erbakan gafları!

İNTERNETHABER.COM- Yazılı ve görsel basın Eski Başbakanlardan ve Saadet Partisi Lideri Necmettin Erbakan'ın hayata veda etmesinin ardından yaptıkları haber ve yorumlarda birbirinden ilginç gaflara imza attı...

Unutulmaz Erbakan gafları!

Taraf yazarı Demiray Oral, dünkü köşesinde Erbakan'ın ruhunu teslim ettiği Pazar günü görev yapan muhabirlerin 'evlere şenlik' hallerini şu satırlarla özetledi:

Unutulmaz Erbakan gafları!

İŞTE ERBAKAN'IN SON DURUMU:

Tam yazı için ekran önünden kalkıyordum ki, yine bir hanım spiker arkadaş finali yaptı:

"Evet sayın seyirciler, şimdi Erbakan'ın 'son durumunu' almak için Ankara'ya, hastane önüne bağlanıyoruz..." Tövbe, tövbe!!"

Unutulmaz Erbakan gafları!

HALK PARTİ BAŞKANI KURTULMUŞ!

"Ekranda Erbakan hakkında rejiden sufle almadan tek satır söyleyemeyenler mi ararsınız, ölüm yayını yaparken görüntü olarak son Saadet Partisi kongresinde Erbakancıların Numan Kurtulmuş taraftarlarına tekme tokat dalışının görüntülerini yayınlayanlar mı istersiniz, ekrana sadece son dakika KJ'si koyup bir saat yayına giremeyenler mi, Numan Kurtulmuş'a bağlanırken "Halk Partisi Genel Başkanı" diyenler mi? Hepsinden bir buçuk kilo karışık vardı.