BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52

Ünlülerin mezun oldukları okullar

Ünlülerin mezun oldukları okullar

Şu an sanat dünyasında gündemi belirleyen ünlülerin hangi okullardan mezun olduklarını bilmek ister misiniz?

Ünlülerin mezun oldukları okullar

Şu an sanat dünyasında gündemi belirleyen ünlülerin hangi okullardan mezun olduklarını bilmek ister misiniz? Ünlülerin çoğu yaptıkları işlerle ilgili eğitim alıyor bazıları çocukluktan itibaren sanat eğitimi alırken bazıları ise üne kavuştuktan sonra özel eğitim alarak kendilerini geliştirdiler..İşte ünlülerin mezun oldukları okullar..Funda Arar İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu.

Ünlülerin mezun oldukları okullar

Şu an sanat dünyasında gündemi belirleyen ünlülerin hangi okullardan mezun olduklarını bilmek ister misiniz? Ünlülerin çoğu yaptıkları işlerle ilgili eğitim alıyor bazıları çocukluktan itibaren sanat eğitimi alırken bazıları ise üne kavuştuktan sonra özel eğitim alarak kendilerini geliştirdiler..İşte ünlülerin mezun oldukları okullar.. Candan Erçetin İstanbul Üniversitesi Arkeoloji bölümünü bitirdi. Ardından yüksek lisans yapmak üzere Viyana Üniversitesi'ne gitti, ancak bir yıl sonra geri döndü.

Ünlülerin mezun oldukları okullar

Şu an sanat dünyasında gündemi belirleyen ünlülerin hangi okullardan mezun olduklarını bilmek ister misiniz? Ünlülerin çoğu yaptıkları işlerle ilgili eğitim alıyor bazıları çocukluktan itibaren sanat eğitimi alırken bazıları ise üne kavuştuktan sonra özel eğitim alarak kendilerini geliştirdiler..İşte ünlülerin mezun oldukları okullar.. Beyazıt Öztürk Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu

Ünlülerin mezun oldukları okullar

Şu an sanat dünyasında gündemi belirleyen ünlülerin hangi okullardan mezun olduklarını bilmek ister misiniz? Ünlülerin çoğu yaptıkları işlerle ilgili eğitim alıyor bazıları çocukluktan itibaren sanat eğitimi alırken bazıları ise üne kavuştuktan sonra özel eğitim alarak kendilerini geliştirdiler..İşte ünlülerin mezun oldukları okullar..Cem Yılmaz Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünde okudu.