BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,99
ALTIN 2.450,66

Ünlülerin makyaj sırları

Ünlülerin makyaj sırları

Özel bir davete veya geceye katılacaksınız ancak güzel bir makyaj yapmaya karar verdiniz. en iyi görünen ünlü yıldızların makyaj sırlarını ve kullandıkları ürünleri sizler için derledik. makyaj uzmanları ünlü yıldızların makyaj sırlarını anlattı.

Ünlülerin makyaj sırları

Özel bir davete veya geceye katılacaksınız ancak güzel bir makyaj yapmaya karar verdiniz. En iyi görünen Ünlü yıldızların makyaj sırlarını ve kullandıkları ürünleri sizler için derledik. Makyaj uzmanları ünlü yıldızların makyaj sırlarını anlattı.

Ünlülerin makyaj sırları

Scarlett Johansson

Joanna Schlip'den

Görünüş: Süper yumuşak, Marilyn Monroe gibi ikonik makyaj

Nasıl yapılıyor?: Yağsız fondöten kullanarak başlayın ve üzerine mat pudra uygulayın. Daha sonra elmacık kemiklerinize pembemsi bir allık uygulayın. Kaşlarınızı, şekline uygun olarak doğal rengindeki bir kalemle güçlendirin. Kirpiklerinizin üzerini likit liner ile daha belirginleştirin ve ince bir tabaka halinde maskara uygulayın. Kırmızı ruj uygulamadan önce dudaklarınıza fondöten ve pudra uygulayın. Böylece kırmızı rujunuz gece boyunca daha fazla dikkat çekecek ve kalıcı olacak.

Ünlülerin makyaj sırları

Courtney Cox

Joanna Schlip'den

Görünüş: Seksi ve taze

Nasıl yapılıyor?: Işıltılı bronz bir görünüm için büyük bir fırça kullanın. Ten renginizden 1-2 ton daha koyu rengi tercih ederseniz daha sağlıklı ve parlak bir görünüm elde edersiniz. Elmacık kemiklerinize şeftali tonunda bir allık uygulayın. Küçük bir far fırçasıyla göz kapaklarınızın üzerine gümüş rengi bir far uygulayın. Göz kapağınızın kıvrılma noktasına olan kaşınızın hemen altına bakır, fil dişi ile duman rengini karışık uygulayabilirsiniz. Kirpiklerinizin dibine siyah göz kalemi çekip, iki kat maskara uygulayabilirsiniz. Dudaklarınıza dolgun gösteren kiraz rengi, nemlendiricili bir ruj sürün.

Ünlülerin makyaj sırları

Emmy Rosum

Joanna Schlip'den

Görünüş: Doğal güzellik

Nasıl yapılıyor?: Allık için bir bronzlaştırıcı kullanın ve elmacık kemiklerinize doğru hafifçe uygulayın.
Fırçayı daha sonra yüzünüzün geri kalan yerlerine de sürün. Bakır rengi bir far kullandıktan sonra gözlerinizin üzerine altın renkli bir far ile canlılık kazandırın. Kirpiklerinizin dibine ince bir kalem çekin ve iki kat maskara uygulayın. Dudaklarınızı doğal rengine uygun şeffaf dudak kalemi ile çizin ve üzerine parlatıcı sürün.