BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Ünlülerin ilk evlilikleri!

Ünlülerin ilk evlilikleri!

Ünlülerin ilk evliliklerini duyunca çok şaşıracaksınız..

Ünlülerin ilk evlilikleri!

Adnan Şenses 6 defa nikah masasına oturarak en çok evlilik yapan sanatçılar arasına girmiştir. İlk evliliğini 1959 yılında 24 yaşındayken, kendinden 28 yaş büyük olan şarkıcı ve sinema yapımcısı Suzan Yakar Rutkay ile gerçekleştirmiş ve 1963 yılında boşanmıştır. İkinci evliliğini 1964 yılında Meral Tunalı ile gerçekleştirmiştir. Meral Tunalı ile 4 yıl süren evliliğinde Arzum adında kızı dünyaya gelmiştir. Üçüncü evliliğini Ayten Kahraman ile gerçekleştirdi. Dördüncü evliliğini Londra'da Christine adlı bir İngiliz kızı ile gerçekleştirdi. Beşinci evliliğini 1984 yılında Hayal Devran ile gerçekleştirdi. Bu evliliği sadece altı ay sürdü. Altıncı ve son evliliğini ise 1990 yılında Lale Hanım ile gerçekleştirmiştir.

Ünlülerin ilk evlilikleri!

Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisi'nin usta isimlerinden Ahmet (Katıgöz) Özhan 3 defa nikah masasına oturmuştur. İlk evliliğini 1976 yılında Hale Soygazi ile gerçekleştirmiştir. 1985 yılında çift boşanma kararı almış ve ayrılmışlardır. Özhan 1986 yılında Hatice Töreyim ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten Özgül ve Özcan isimli biri kız diğeri erkek iki çocuğu dünyaya geldi. Çift 2013 yılında olaylı bir biçimde ayrıldı.

Ünlülerin ilk evlilikleri!

Ahmet Özhan'ın Hatice Töreyim ile olan 27 yıllık evliliğinin bitme sebebinin, 30 yıl önce nişanlanıp ayrıldığı müzik öğretmeni Filiz Akbulut ile olan ilişkisi olduğu medyaya yansıdı. 2013 yılında Hatice Töreyim'den boşanan Ahmet Özhan yine aynı yıl Filiz Akbulut ile nikah masasına oturdu.

Ünlülerin ilk evlilikleri!

Popüler Türk Müziğinde unutulmaz bir yere sahip olan Barış Manço 2 kez nikah masasına oturmuştur. Barış Manço'nun ilk evliliği sadece 40 gün sürdüğü için pek bilinmez. Barış Manço ve Belçikalı fotomodeli Marie Claude 3 yıllık birlikteliklerini 31 Ocak 1970 tarihinde nikah masasına oturarak resmileştirmişlerdir. Fakat bu evlilik pek kısa sürmüş Barış Manço ve Marie Claude 40 gün sonra ayrılmışlardır. Resmi boşanma işlemleri ise 6 ay sonra sonuçlanmıştır. Uzun süren bir birlikteliğin ardından evliliklerinin bu denli kısa sürmesinin ardında Marie Claude'nin Fikret Kızılok ile olan ilişkisi olduğu medyaya yansımıştır.