BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52

Ünlülerin çok bilmediğiniz çocukları

Ünlülerin çok bilmediğiniz çocukları

Türkiye'nin ünlü isimlerinin çocukları hep merak konusu olmuştur. Bazılarını tanıyorsunuz ancak bazılarının varlığından bile haberiniz olmayabilir. İşte ünlülerin çocukları...

Ünlülerin çok bilmediğiniz çocukları

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba olarak tanıdığımız Zafer Ergin'i her ne kadar dizideki kızı Pınar ile bütünleştirsek de onun kızının adı Esra. ZAFER ERGİN KİMDİR; 30 Ağustos 1942 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Sanatçı aslında Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezundur. Kendisi Devlet Tiyatrosu’nda yetişmiştir. Birçok film ve dizide yer almıştır. Fakat Türkiye kendisini 'Kurtlar Vadisi' dizisindeki, bir baronu canlandıran Mehmet Karahanlı karakteriyle tanımıştır. 2006 yılında ekranlara giriş yapan ‘Arka Sokaklar’ adlı dizide de 9 sezondur emniyet müdürü olan Rıza Soylu’yu, yani Rıza Babayı canlandırmaktadır. Dizi halen Kanal D ekranlarında yer almaktadır. Ergin’in kariyerinde aynı zamanda seslendirme de yer alıyor.

Ünlülerin çok bilmediğiniz çocukları

İşte Zafer Ergin ve kızı Esra Ergin. ZAFER ERGİN KİMDİR; 30 Ağustos 1942 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Sanatçı aslında Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezundur. Kendisi Devlet Tiyatrosu’nda yetişmiştir. Birçok film ve dizide yer almıştır. Fakat Türkiye kendisini 'Kurtlar Vadisi' dizisindeki, bir baronu canlandıran Mehmet Karahanlı karakteriyle tanımıştır. 2006 yılında ekranlara giriş yapan ‘Arka Sokaklar’ adlı dizide de 9 sezondur emniyet müdürü olan Rıza Soylu’yu, yani Rıza Babayı canlandırmaktadır. Dizi halen Kanal D ekranlarında yer almaktadır. Ergin’in kariyerinde aynı zamanda seslendirme de yer alıyor.

Ünlülerin çok bilmediğiniz çocukları

Çağlar Çorumlu: Rol aldığı "7 Numara" isimli televizyon dizisiyle adını duyuran Çağlar Çorumlu, özellikle Güldür Güldür'deki "Eşofmanlı Şevket Hoca" tiplemesiyle genç kuşaklar tarafından tanındı. Çağlar Çorumlu, 4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon, Amasya'da dünyaya geldi. Mezifon Lisesi'nden 1994 senesinde mezun olduktan sonra Eskişehir'e yerleşen Çorumlu, 2000 senesinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nü bitirdi. Buradaki eğitimi sırasında okulun tiyatro kulübüne giren Çorumlu, profesyonel deneyim yaşamak ve kariyerinde ilerlemek için İstanbul'a yerleşti. MSM ACTOR STUDIO'da bir sene eğitim aldıktan sonra "Kabare Taksim" bünyesine dahil oldu ve profesyonel kariyeri başladı. Televizyonda kendisini tanıtmasını sağlayan proje, Kabare Taksim ekibiyle birlikte rol aldığı TRT'de yayınlanan "7 Numara" isimli komedi dizisi oldu. Kabare Taksim'den sonra "Komedi Kılçık" grubuna dahil olan Çorumlu, 2007 senesinde rol aldığı "İstanbul Efendisi" oyunu ile İstanbul Şehir Tiyatroları'na dahil oldu.

Ünlülerin çok bilmediğiniz çocukları

Yaptığı işlerle ve canlandırdığı karakterlerle ön plana çıkan, dizi ve film yapımcılarının yakın markajında olan Çağlar Çorumlu Instagram hesabından 'Canlarım' notu ile karısının ve çocuğunun fotoğrafını paylaştı. Çağlar Çorum'lunun fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.