BIST 10.918
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.502,52

Ünlülerin çocukluk halleri

Ünlülerin çocukluk halleri

Ünlülerin küçükken ne yapmaktan hoşlandıklarını ya da ne olmak istediklerini biliyor musunuz. işte ünlülerin bu konudaki bilinmeyen yönleri.

Ünlülerin çocukluk halleri

Ünlülerin küçükken ne yapmaktan hoşlandıklarını ya da ne olmak istediklerini biliyor musunuz. İşte ünlülerin bu konudaki bilinmeyen yönleri.

Ünlülerin çocukluk halleri

Beyaz
TV ekranlarının en sevilen şovmenlerinden Beyazıt Öztürk küçükken evcvilik oynamayı severmiş.
Bakın o günleri nasıl anlatıyor Öztürk: "Benim için en önemli oyuncak, telli arabaydı. Diyebilirim ki hiç kavga etmeden büyüdüm. Eve yemek yemeye bile gitmezdim. Onlarla yemek yerdim. Evcilik oyunu benim için çocukluğumda çok keyifle oynadığım bir oyundu. Çünkü herkes evinden birşeyler getirirdi. Kimisi kilim, kimisi de yemek. Mahalleden geçen, kuru ekmek toplayan amcalar vardı. Annem beni yanlarından zor alırdı. Ben hâlâ oyuncak alıyorum. Mesela geçen gün helikopter aldım.

Ünlülerin çocukluk halleri

Demet Akbağ
Sarı eşarp Filiz Akın, siyahı Türkan Şoray'dı
Demet Akbağ'ın ise sahneye yeteneği olduğu daha o zamanlardan belliymiş. "Annemin bize verdiği sarı eşarp vardı. O eşarp benim Filiz Akın peruğumdu. Bir siyah eşarp vardı o da Türkan şoray peruğum. Tiyatro ve sinema aşkım o yıllarda başlamıştı zaten..."

Ünlülerin çocukluk halleri

Erol Günaydın
Topraktan dağlar yapıp undan kar yağdırırdım
Sahnenin duayenlerinden Erol Günaydın küçükken nasıl oyunlar oynadığını şöyle anlatıyor. Babamın kamyonu vardı. Erzurum’a, Kars’a, Iğdır’a gider, dağlardan pamuk getirirdi. Küçüklüğümde bana oyuncak olarak otomobiller ve kamyonlar alırdı. Bahçede topraktan dağlar yapardım. Anneannemin ununu aşırır, kar serperdim bu dağlara. Demek ki Erzurum’un o kar lı yollarından gide gele, kar benim hayal alemimde önemli bir yere sahip olmuş.