BIST 10.919
DOLAR 42,51
EURO 49,60
ALTIN 5.768,96

Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İfadeleri alınmaya başlandı

Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İfadeleri alınmaya başlandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlülere yönelik başlatılan uyuşturucu operasyonunda testi pozitif çıkan ünlü isimler ifadeye çağrılmaya başlandı. İlk olarak Talu kardeşlerin ardından Polat çifti, bugün adliyeye giderek ifade verdi.

Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İfadeleri alınmaya başlandı - Resim: 1

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan soruşturma başlatılan ve kamuoyunca tanınan kişilere yönelik jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.

Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İfadeleri alınmaya başlandı - Resim: 2

ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU OPERASYONU


Operasyonda gözaltına alınan ünlüler, ifadeleri ve kan örneklerinin alınması için ekiplerce İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İfadeleri alınmaya başlandı - Resim: 3

KAN ÖRNEKLERİ ALINDI

Ünlüler, kan örneklerinin alınması için jandarma ekipleri eşliğinde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Kurumda kan örnekleri alınan ünlüler, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'ndan ayrılmıştı.

Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İfadeleri alınmaya başlandı - Resim: 4

8 ÜNLÜDE UYUŞTURUCU TESPİT EDİLDİ

Soruşturmaya ilişkin akşam saatlerinde son dakika bilgisi geldi.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre Dilan Polat, Derin Talu, Berrak Tüzünataç, Deren Talu, Birce Akalay, Kubilay Aka, Metin Akdülger ve Kaan Yıldırım'ın kanında veya saçında, uyuşturucu madde olduğu tespit edildi.